Welkom bij de on-line expositie
     

In dit deel van de website kunt u alle foto's, documenten en objecten bekijken die op de expositie in het Verzetsmuseum te zien waren.

Net zoals de fysieke expositie is ook deze on-line expositie opgedeeld in een aantal thematische panelen en series van objecten (waren te zien in de vitrines).
In het bovenste, vaste deel van het scherm kunt u, door er op te klikken, kiezen uit de panelen "intro" t/m 10 en objecten series 1 t/m 4. In het onderste deel van het scherm wordt dan het geselecteerde paneel of de objectenserie getoond. Hier kunt u weer klikken op de verschillende onderdelen van een paneel of op een object. Er opent dan een kleiner scherm met nadere informatie over het geselecteerde. Soms is binnen dit detailscherm ook nog nadere detaillering mogelijk. Dat wordt dan in de begeleidende tekst aangegeven. Bovenin het detailscherm staan links één of twee pijltjes en rechts en kruisje. Klikken op het kruisje sluit het detailscherm. Door op de pijltjes te klikken kan voor- en achteruit "gebladerd" worden door de onderdelen of objecten van het gekozen paneel of de objectenserie.

 
scherm sluiten